Wentelteefjes 2.0 Lunch / Ontbijt / Recepten

Ineens had ik super zin in wentelteefjes! Het nadeel vind ik dat het altijd van die vette sponzen zijn. Dus ik besloot te testen of je ze ook in de oven klaar kunt maken. Volgende uitdaging; geen boterhammen de vriezer. Vandaar deze gezondere ongedraaide wentelteefjes versie 2.0 met meergranenbroodjes.

Ingrediënten

  • 2 afbakbroodjes
  • 100 ml amandelmelk
  • 1 ei
  • Kaneel
  • Honing
  • Blauwe bessen

Meng de amandelmelk, het ei en wat kaneel in een diep bord. Snijd de broodjes door en laat ze even weken in het eimengsel. Leg ze vervolgens op een bakpapiertje en schuif ze ongeveer 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.

Serveer met honing en blauwe bessen.

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Wentelteefjes-1


Hanneke Kuipers

Comments

  1. En lekker?

  2. Oeh dat klinkt ook erg lekker! En fijn dat het doordat je het in de oven doet, toch net weer even wat gezonder is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *