Warme appel met vanille vla Nagerecht / Recepten

Vandaag op het menu: een portie jeugdsentiment. Vroeger vonden we dit echt een feest en eigenlijk vind ik het dat nog steeds! Dit toetje is niet mega gezond, maar wel heel erg lekker en dat moet af en toe toch ook kunnen.

Ingrediënten

  • Appels
  • Vanille vla
  • Rozijnen
  • Limoensap
  • Kaneel

Schil de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor. Voel even met een vinger of je het hele klokhuis verwijderd hebt. Zet de appels in schaaltjes en vul het gat in de appel met rozijnen. Doe een beetje limoensap bij de rozijnen en strooi wat kaneel over de appel. Zet de schaaltjes in de magnetron, ongeveer 2 tot 3 minuten per appel. Haal de appel uit de magnetron als hij een beetje zacht begint te worden. Giet vanille vla over de warme appels.

Aanvallen!

Liefs Hanneke
De credits voor dit recept zijn natuurlijk voor mijn moeder!

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

 

Warme appel met vanille vla


Hanneke Kuipers

Comments

  1. Mariette Says: juli 15, 2015 at 8:45 pm

    Ha dochter,
    Ook ik had het recept van mijn moeder. Kon je je oma Dien mag je ook een paar credits geven;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *