Snijbonen met kapucijners, appel en spekjes Diner / Recepten

Koken voor één persoon niet te doen? Jawel hoor! Geen tijdrovend culinair hoogstandje, maar een snelle maaltijd met veel groente.

Voor dit recept gebruik ik al gesneden bonen, kapucijners uit blik en al uitgebakken spekjes. De ingrediënten om razendsnel een maaltijd op tafel te toveren.

Ingrediënten

  • 200 gram snijbonen (kleintje groente AH)
  • 1 klein blikje kapucijners
  • 1 appel
  • Krokant gebakken spekjes
  • Schenkstroop/honing
  • Olijfolie
  • Zwarte peper

Kook de snijbonen beetgaar. Schil en snijd de appel in stukjes en bak de appel in een klein beetje olijfolie. Giet de kapucijners af en was ze onder de kraan. Verwarm de kapucijners mee met de appel in de pan. Voeg de snijbonen en wat zwarte peper toe. Serveer met spekjes en wat schenkstroop of honing.

 

Eet smakelijk!

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Snijbonen-kapucijners-appel-spek-1


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *