Roeryoghurt met rood fruit en muesli Nagerecht / Ontbijt / Recepten

Dit recept is geen hogere wiskunde, maar zo lekker dat het zonde is om niet te delen. Als ontbijt, als dessert of beide, dit mag je me altijd voor zetten. Voor dit recept gebruikte ik magere roeryoghurt, dit is een stuk minder zuur dan gewone yogurt. De zoetheid van het fruit en de krokante muesli zijn voldoende, waardoor een extra zoetstof overbodig is.


Dit recept is voor twee personen.
 
Ingrediënten

  • 500 ml magere roeryoghurt
  • 1 kuipje 100% fruit bosvruchten
  • Blauwe bessen & frambozen (diepvries)
  • 4 el krokante muesli

Hou je vast, want het is een lastig recept. Verdeel de helft van de yoghurt over twee glaasjes/potjes, voeg het kuipje 100% fruit toe. Voeg de rest van de yoghurt, het fruit en de krokante muesli toe.

Eet smakelijk!

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter | Instagram

 
Biogarde-yoghurt-fruit-muesli-1


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *