Proteïne ijs van banaan en frambozen Nagerecht / Recepten

Overrijpe bananen weggooien is echt heel erg zonde. Je kunt er heerlijk bananenbrood van bakken. Mocht je daar geen tijd voor hebben en je bananen beginnen al bijna zelf aan hun mars naar de prullenbak kom dan snel in actie. Snijd ze in plakjes en stop ze in de vriezer. De bananen zijn dan nog erg geschikt om een smoothie of ijs mee te maken.

Een schepje proteïne poeder in dit recept zorgt voor een zoete smaak en net wat extra eiwitten. Perfecte snack na het sporten!

Ingrediënten

  • 1½ – 2 diepgevroren bananen in plakjes
  • 1 handje diepgevroren frambozen
  • 100 ml melk
  • 15 gram proteïne poeder

Kies een smaak proteïne poeder dit past bij de ingrediënten. Een fruit- of vanillesmaak, zodat je een goede smaak combinatie en een mooi kleurtje krijgt. Ik gebruikte voor dit recept een proteïne poeder met rood fruit smaak.

Doe alle ingredienten in de keukenmachine, mixen maar en klaar. Verdeel het ijs over twee schaaltjes.

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter | Instagram

Banaan-framboos-proteine-ijs-1


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *