Portobello’s met spinazie en geitenkaas Recepten / Voorgerechten

Bij voorgerechten denk ik al snel aan brood, soep of veel gedoe met nog meer ingrediënten. Daarom een eenvoudig voorgerecht zonder gedoe en met weinig ingrediënten.

Hieronder uitgewerkt wat je nodig hebt voor twee gevulde portobello’s. Meer gasten aan tafel? Neem je telraam er even bij.

Ingrediënten

  • 2 portobello’s
  • 200 gram verse spinazie
  • 2-4 plakjes zachte geitenkaas
  • Pijnboompitten
  • Olijfolie
  • Provençaalse kruiden
  • Peper & zout

Bak de portobello’s met wat olijfolie in een koekenpan met de deksel er op. Doe je dit niet dan worden ze eerder zwart dan dat ze gaar zijn, daarnaast heb je dan erg veel olie nodig. Roerbak de spinazie in een andere pan, breng op smaak met kruiden, peper en zout. Beleg de platte kant van de portobello met spinazie, leg de geitenkaas erop. Doe de deksel nog even terug op de pan, zodat ook de geitenkaas warm kan worden. Serveer de portobello’s op een leuk bord en garneer met pijnboompitten.

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Portobello's-spinazie-geitenkaas-1


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *