Pannenkoekjes met yoghurt Lunch / Ontbijt / Recepten

Wat doe je als je enorme zin hebt in pannenkoekjes maar geen melk in huis hebt? Precies, je maakt pannenkoekjes met yoghurt. Nog leuker, een nieuw succesvol recept is geboren.

De pannenkoekjes zijn door de yoghurt een beetje zuur, wat perfect combineert met het zoete van nectarine. Hier mag je me op zondagochtend wel voor wakker maken!

Dit recept is voor ongeveer 10 – 12 mini pannenkoekjes.
 
Ingrediënten

  • 200 ml magere yoghurt
  • 125 gram volkorenmeel
  • 2 eieren
  • ½ tl kaneel
  • 1 nectarine
  • Honing

Meng de yoghurt, het meel, eieren en kaneel in een kom, tot je een glad maar stevig pannenkoekenbeslag hebt. Doe wat vloeibare boter in een grote koekenpan en verdeel een paar kleine beetjes beslag over de pan. Zet het vuur niet te hoog en bak de pannenkoekjes goudbruin.

Serveer met nectarine en honing.

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter | Instagram

 
yoghurt-kaneel-pannenkoekjes-nectarine-1


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *