Overnight oats met vruchtenkwark en mango Ontbijt / Recepten

Het ontbijt overslaan doe ik nooit, maar naar mate de werkweek vordert heb ik wel steeds minder tijd om te ontbijten. Het is dan ook een hele opluchting als je ’s ochtends bedenkt dat je je ontbijt (en lunch) de dag ervoor al klaar hebt gezet. Met dit recept heb je morgenochtend net wat minder haast.

Ingrediënten

  • 150 gram magere vruchtenkwark
  • 100 gram magere yoghurt
  • 3 el havermout
  • 1 handje mangoblokjes (vriezer)
  • Honing (optioneel)

Roer de kwark en yoghurt door elkaar, voeg eventueel wat honing toe. Snijd de helft van de mangoblokjes nog wat kleiner en roer dit samen met de havermout door de kwark. Zet je ontbijtje een nachtje in de koelkast.

De volgende ochtend hoef je alleen de laatste mango blokjes erop te scheppen en je kunt aanvallen.

\ M={\frac {{v_{o}}}{{v_{s}}}} Is de uitkomst groter dan 1? Dan kun je dit ontbijt natuurlijk ook meenemen.

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

overnight-oats-kwark-mango-perzik-2


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *