Oosterse sperziebonen met biefstukreepjes Diner / Recepten

Er zijn van die dagen waarop je beseft dat het tijd is voor meer groente, minder koolhydraten. En dat klinkt als konijnenvoer, maar niets is minder waar! Ik plunderde mijn vriezer en zette vervolgens een snelle gezonde maaltijd op tafel.

In kwartier zet je deze maaltijd voor twee op tafel.

Ingrediënten

  • 400 gram sperziebonen (diepvries)
  • 150 gram tuinerwten (diepvries)
  • 250-300 gram (gekruide) biefstukreepjes
  • 1 rode paprika
  • 1 kleine ui
  • 2 el sojasaus
  • 1 mespuntje sambal
  • Peper & zout
  • Olijfolie om in te bakken

Kook de sperziebonen en tuinerwten in een pan beetgaar. Snijd de paprika en de ui in blokjes. Bak de paprika en de ui met scheutje olijfolie in een wokpan, voeg als de sperziebonen bijna gaar zijn de biefstukreepjes toe. Giet de sperziebonen en tuinerwten en af en voeg ze toe aan je wokpan. Breng het gerecht op smaak met sojasaus, sambal, peper & zout. Wok je maaltijd nog een minuutje en je kunt aan tafel.

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Oosterse-sperziebonen-biefstukreepjes-1


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *