Kwarkbroodjes met rozijnen Ontbijt / Recepten / Zoete koek

Wil je eens wat anders op de zondagse ontbijttafel zetten, bak dan in een half uurtje deze zoete kwarkbroodjes. Ze zijn natuurlijk ook erg lekker als tussendoortje.

Ingrediënten

  • 150 gram speltmeel
  • 150 gram magere kwark
  • 50 gram rozijnen
  • 1 banaan
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 zakje bakpoeder

Snijd de banaan in stukjes en doe deze met alle andere ingrediënten in een kom. Roer met een houtenlepel tot je een stevig beslag hebt. Schep het beslag in een ingevet muffinblik. Zet de broodjes 20 tot 25 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. De broodjes zijn het lekkerst als ze nog een beetje warm zijn!

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Kwarkbroodjes-2


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *