Krokant broodje met tomaat, pesto en kaas Lunch / Recepten

Harde broodjes zijn lekker, maar je kunt ze eenvoudig nog lekkerder maken!

Ingrediënten

  • Afgebakken bruine broodje(s)
  • Kerstomaatjes
  • Rode ui
  • Pesto
  • Geraspte kaas 30+

Halveer je broodje en besmeer met een dun laagje pesto. Wees zuinig anders is het verpesto. Voeg vervolgens dun gesneden stukjes ui en in plakjes gesneden tomaat toe. Bestrooi met een beetje kaas. Schuif de broodjes 3 tot 4 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.

Lunch time!

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

pesto-tomaat-kaas-broodje-1


Hanneke Kuipers

Comments

  1. Mmmmm, lekker! Ik had geen broodje, maar op een volkoren boterham met een gewone tomaat heb je de budget uitvoering en dat is ook een goed alternatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *