Knäckebröd met hüttenkäse Lunch / Recepten

Een verantwoorde lunch met ingrediënten die ik vrijwel altijd in huis heb. Knäckebröd met hüttenkäse eet ik dan ook regelmatig. Ik zou het alleen al eten, omdat ik het grappig vind klinken!

Ik ben echt fan van het volkoren roggeknäckebröd met pompoenpitten en havervlokken. De ingrediënten van dit knäckebröd zijn volkoren roggemeel, pompoenpitten, havervlokken en zout. Geen gekke toevoegingen en geen tarwebloem. Daarnaast zijn ze lekker bros en erg lekker van smaak. Hüttenkäse bevat weinig vet, maar wel veel eiwitten. Dat kleine beetje pesto in het recept mag dus best!

Ingrediënten

  • Knäckebröd pompoenpitten (AH)
  • Hüttenkäse
  • Rode pesto
  • Tomaatjes
  • Zwarte peper

Besmeer je knäckebröd heel dun met een beetje pesto. Ben zuinig anders is het verpesto! Schep vervolgens wat hüttenkäse op het knäckebröd, bestrooi met wat zwarte peper en garneer met stukjes tomaat.

Eet smakelijk!

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Knackebrod-cottage-cheese-pesto-2


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *