Havermout-kokoskoekjes Recepten / Zoete koek

In no time bak je zelf deze heerlijke havermout-kokoskoekjes. Heerlijk bij de thee of om mee te nemen als tussendoortje. De koekjes zijn crunchy van buiten en lekker zacht van binnen! Met dit recept maakt je ongeveer 16 koekjes.

Ingrediënten

  • 100 gram havermout
  • 50 gram kokosrasp
  • 40 gram kokosolie
  • 25 gram palmsuiker
  • 4 medjoul dadels
  • 2 eieren

Ontpit de dadels en snijd ze in hele kleine stukjes. Smelt in tussentijd de kokosolie. Doe alle ingrediënten in een beslagkom en roer goed door met een houten lepel. Leg een stuk bakpapier op een bakplaat. Schep vervolgens kleine hoopjes beslag op de bakplaat. Druk de koekjes wat aan en in model met een lepel. Schuif de koekjes 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.

Laat de koekjes 15 minuten afkoelen, dit is het lastigste deel van het recept omdat ze heerlijk ruiken.

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Havermout-kokoskoekjes


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *