Gevulde puntpaprika’s met cottage cheese en tonijn Diner / Recepten

Het recept voor gevulde paprika’s met kip en mozzarella doen het ondanks de vreselijk lelijke foto heel er goed. Dit recept is nog lekkerder en heeft een betere foto, dan moet het een succes worden toch?!

Ik gebruik één paprika per persoon. Ja rekenwonder, een recept voor twee personen 😉

Ingrediënten

  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 200 gram cottage cheese
  • 1 blikje tonijn in water
  • 1 rode ui
  • Kappertjes
  • Pijnboompitten
  • Italiaanse kruiden
  • Peper & zout

Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snipper ¾ van de rode ui, snijd de rest in ringen. Meng de cottage cheese, gesnipperde ui met wat peper, zout en Italiaanse kruiden, voeg vervolgens de tonijn toe. Schep de vulling in de paprika’s, voeg tot slot de uienringen, kappertjes en pijnboompitten toe.

Schuif paprika’s 20-25 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.

Ik serveerde deze paprika’s met wat salade en gebakken aardappeltjes.

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

zoete-puntpaprika-cottagecheese-huttenkase-tonijn-1


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *