Diary: oktober 2015 Personal

De maand oktober was leuk. Ik zag familie uit Canada, Pardoes en Bono! Gelukkig veel hoogtepunten in de afgelopen maand, want dat het herfstbladeren regent daar maak je me niet blij mee. Kijk je mee in mijn fotodagboek?

De maand begon sportief, met collega’s liep ik de tien kilometer tijdens de Marathon van Eindhoven. Aangezien ik goed kan plannen, maar me slecht aan planningen kan houden trainde ik niet zoveel als ik me voorgenomen had. Mijn laatste kans om te testen of ik eigenlijk wel tien kilometer kon lopen was op de donderdag voor de loop. Een beetje jammer dat ik die zelfde avond nog 2 wedstrijden moest tennissen. Conditioneel was het te doen, maar ik was bang voor een blessure. Gelukkig geen blessure en op zondag nog een persoonlijk record! Volgend jaar de halve marathon?!
Certificaat-10-km

De iNNOCENCE + eXPERIENCE tour kwam in het Sportpaleis in Antwerpen. En ik was erbij! Hallo Bono!
U2!
U2-4U2-3
Na al deze feestvreugde kwam dan toch de domper van de maand. Ik zou naar Amsterdam Music Festival gaan in de Arena, maar dat ging niet door omdat ik besloot ‘verstandig’ te zijn. Ik moest namelijk leren, leren en nog eens leren! Wie propt er een cursusmateriaal van een half jaar in twee weken, ik natuurlijk. Gelukkig met goed resultaat, eerste deel van de cursus is afgerond!

Certificaat-voedingsleer

Na al deze last minute stress was het tijd voor een heerlijk een dagje onvolwassen uitstapje, een bezoekje aan Pardoes.

Ik zag Pardoes, PardoesDeze maand eindigde succesvol! Ik hield op het werk sessies over gezonder eten in een druk leven. Super spannend, maar heel erg leuk. In tussentijd ging mijn artikel ‘Je wordt niet dik van één taartje’ als een speer.

Liefs Hanneke

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Al gelezen?
Van-één-taartje-word-je-niet-dik

 

Je wordt niet dik van één taartje


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *