Diary: maart 2016 Personal

De maand vloog voorbij, met ups en downs en vol nieuwe uitdagingen. In de maand maart gebeurde er in mijn directe omgeving iets wat behoorlijk heftig was. Juist daarom goed om terug te kijken op de positieve dingen, want die waren er ook en VEEL zelfs!


De maand begon met mijn mega succesvolle gepofte zoete aardappels met tomaat en avocado. Mede door dit artikel verbrak ik deze maand mijn record aantal bezoekers, jeej!

Zoete-aardappel-tomaat-avocado-geitenkaas2

Een dagje Utrecht waarbij de gracht natuurlijk even op de foto moest voor mijn dagboek. Om de maaltijd te fotograferen was het te donker. Jammer voor jullie,  geen kiekje van mijn gezelschap want de foto’s zijn niet rechtenvrij.
Utrecht-2

Voor de terreurgekkies België op z’n kop zette bezocht ik Antwerpen. Kon je maar stokstaartjes houden als huisdier! Verder op deze dag natuurlijk een speciaal biertje en Vlaamse frieten.
Antwepen-zoo-2

Antwerpen-zoo-1

De maand eindigde met een weekendje weg. Shoppen in Den Haag, wat een leuke stad! Helaas weer vergeten een mooie foto te maken. De volgende dag lekker uitwaaien (lees: wegwaaien) in Scheveningen. Om aan te tonen dat ik ook niet altijd gezond eet mijn hamburger bij Pickles gevestigd in de pier.

Scheveningen-1

Scheveningen-hamburger-pickles-1

Laat april, het goede weer en de vakantie maar komen, want het aftellen is begonnen! Bedankt voor het lezen van de gecensureerde versie van mijn spannende avonturen.

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

 


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *