Diary: juli 2015 Personal

De maand juli is voorbij gevlogen. Tijd voor een fotodagboek van de dingen die me afgelopen maand gelukkig maakten. De maand juli was een stuk rustiger dan de paar maanden daarvoor en ik moet zeggen dat me dat wel beviel! Heerlijk om eens spontaan iets te kunnen gaan doen in plaats van leven in opdracht van je volle agenda. Gelukkig is het de afgelopen maand ook aardig gelukt mezelf rust te gunnen.

Aan het begin van de maand was het zo warm dat we besloten een klein zwembadje te nemen voor in de tuin. Daarnaast schreef ik een blog over waarom je minder trek hebt op warme dagen en dat je niet te veel inspanning moet leveren, dus daar hield ik mezelf aan! Warme-dagen-hitte-plan
Na regen komt zonneschijn, maar dus ook andersom. Er volgde een weekend met veel regen. Het perfecte moment om te gaan lunchen bij de Keizer en online te shoppen.

Lunchen bij De Keizer en shoppen bij Supertrash
Een echte bejaardenactiviteit, een middagje fietsen. We beklommen het uitkijkpunt in de Sahara in Lommel. De kortste route naar het centrum (lees: terras) was toch niet zo’n geniaal plan. Het gevolg een flinke work out; de fiets een kwartier door het losse zand duwen. De trappist op het terras was inmiddels meer dan verdiend!

Uitzicht vanuit de uitkijktoren

Sahara Lommel
Ik vond ook tijd om weer wat recepten uit te werken, waaronder deze (al zeg ik het zelf) geniale brownie.

Spelt brownie
En de rest van de tijd? Buiten werken deed ik eigenlijk niet zo veel, genieten met een boekje in de tuin!

Met een boekje in de tuin
In juli had ik dus toch een beetje een vakantiegevoel zonder vakantie te hebben.

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *