Diary: februari 2018 Personal

Tijd om weer even te terug te kijken op de hoogtepunten van afgelopen maand. Even niet rennen, maar stilstaan maar bij de mooie dingen waar ik dankbaar voor ben in het leven. Dit fotodagboek helpt me even mijn focus te verleggen van mijlenver naar de kleine dingen die het dagelijkse leven zo leuk maken. Lees je mee?

Nieuwe werkplek

De eerste dag van februari begon heel erg leuk. Mijn eerste werkdag bij Hasthag Workmode, inclusief borrel! Een prachtige werkplek voor vrouwelijke ondernemers in het centrum van Utrecht. Wil je weten waarom ik op mijn ‘vrije dag’ buiten de deur ga werken? Je leest het hier.
Hashtag Workmode Utrecht

Carnaval

Als Brabander kun je carnaval natuurlijk niet overslaan, zelfs niet als je in Utrecht woont. Als Mario en Luigi vertrokken we richting het zuiden. Luigi nam zelfs healthy snacks mee naar de kroeg!

Healthy snacks

Lunchen bij Yoghurt Barn

Ik ging lunchen met een hele leuke bijna buurvrouw. Best een beetje gek afspreken met iemand die je alleen via Instagram kent, we wisten in ieder geval wel dat we wat gemeenschappelijke interesses hebben. Van een collega kreeg ik een bezorgde blik ‘je hebt toch niet afgesproken met een man via internet’. Super leuk om meer mensen te leren kennen in Utrecht. Geslaagde lunch afspraak!
Lunchen yoghurt Barn Utrecht

Mijn perfectionisme doet me de das om

Ik schreef een openhartig artikel over hoe mijn perfectionisme me af en toe bijna de das om doet. Ik vond het enorm eng om te publiceren, omdat ik me in dit artikel wel erg bloot geef. Wat zullen anderen denken, misschien nemen ze me op mijn werk wel niet meer serieus en nog honderd van dit soort gedachtes. Wat anderen ook denken, dit ben ik! Ik besloot het artikel te publiceren en werd overspoeld met leuke/lieve reacties. Zo veel mensen herkenning! Dat je denkt dat anderen het altijd beter voor elkaar hebben blijkt vooral een gevoel te zijn.

Presenteren bij Veiligheidsregio Brabant Zuidoost

Ik werd gevraagd door de veiligheidsregio Brabant Zuidoost om een presentatie te komen geven. Het thema van de dag was passie, ik kwam dus vertellen over mijn passie(s), schrijven, fotograferen, coachen en inspireren. Tijdens het interactieve deel van de presentatie werd de kennis over voeding en gezondheid van mijn publiek getest middels een aantal stellingen. Super leuk om te doen en een enorme eer om gevraagd te worden, dit is voor mij echt een zakelijk hoogtepunt. Ben jij ook opzoek naar een spreker? Ik wil dit veeeel vaker gaan doen, dus stuur dan een mailtje aan info@healthbyhanneke.nl.

Presentatie Veiligheidsregio Brabant Zuidoost

 

Health by Hanneke 3 jaar!

Op 25 februari was mijn blog drie jaar online! Tijd om recept een appeltaart recept te publiceren. Zelf vierde ik dit met een taartje na een flinke wandeling. Ik ben heel benieuwd wat het komende jaar gaat brengen. Ik wil ook graag mensen gaan coachen vanuit mijn eigen naam. Leuke plannen, die ik hoop snel wat meer vorm te geven.

Snelle appeltaart met cranberries en pecannoten

Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

In het weekend zijn we regelmatig weg, omdat de meeste familie en vrienden niet in de buurt van Utrecht wonen. Zo enorm fijn om op zondag samen wakker te worden in je eigen bed en dat alle opties nog open zijn. Zo gingen we op een koude maar zonnige zondag een rondje lopen op de Utrechtse Heuvelrug, om daarna een welverdiende warme Chai Latte te gaan drinken. Doe mij nog maar meer van dit soort vrije dagen!

Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

Vooruitblik maart

De planning van maart is al behoorlijk volgelopen met leuke dingen. Het Faal Festival, een event waar falen bespreekbaar wordt gemaak. We lopen te koop met onze successen, maar stoppen onze minder succesvolle activiteiten vaak weg. Dit lijkt me een erg interessant event. Zo niet hebben ze bij Tivolivredenburg ook een kaart vol lekkere drankje, dus sowieso een geslaagde avond! De Nationale Week Zonder Vlees van 5 tot en met 11 maart, ik vind het best een uitdaging om van de gewoonte af te stappen om vlees te eten. Verder ga ik een middagje foto’s van mezelf laten maken voor mijn website. Ik ga ‘echte’ foto’s leren maken met mijn digitale camera en staat er een dagje Efteling op de planning. Ik kijk nu al uit naar het fotodagboek van maart!

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram

 


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.