Diary: februari 2016 Personal

De maand begon met carnaval. Het leven van K3 gaat niet over rozen, altijd maar blijven lachen hoe moe je ook bent. Dan nog al die aandacht, je ontwikkelt ineens een schare kleine fans. Het moment dat een jongetje me aan de arm trok met de mededeling ‘ik moet plassen’ heb ik besloten volgend jaar voor een minder kindvriendelijke look te gaan.

K3-carnaval-2016-1

Een slecht voorbereid dagje Antwerpen waarop alle winkels gesloten bleken te zijn. Het bezoekje aan Forever 21 waar ik stiekem op gehoopt had ging dus niet door. Daarom was er tijd genoeg voor een enorm spannende rondleiding door het stadhuis. Gevolgd door Belgische biertjes en op de valreep dacht ik nog net aan een fotootje voor mijn dagboek.
Antwerpen-1

Ik sliep een nachtje in het Intel Art Hotel in Eindhoven. Als je een overnachting wilt boeken in Eindhoven is dit hotel echt een aanrader! Het is een prachtig design hotel, de kamers bevinden zich in een voormalig Philips pand. Mooi dat een oud saai gebouw zo mooi gemaakt kan worden. En als ik later groot ben wil ik ook zo’n boxspring.
Intel-art-Eindhoven-1

In de maand februari ging ik te vaak buiten de deur lunchen. Eén van de beste keren was met mijn zus bij DIT eten en drinken in Eersel (aanrader). Het coolste kwam eigenlijk daarna pas, Nijntje memory net als vroeger! 😀
Lunch-DIT-Eersel-1

Tot slot het allergrootste hoogtepunt van de maand: mijn blog was jarig!! Whoehoe, al één jaar lees jij mijn (on)zinnige blogs. ♥

Oké, ik beloof plechtig dat ik volgende maand meer foto’s maak!

 

Liefs Hanneke

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter

cupcake

 


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *