Rijstnoedels met kip, sugarsnaps en lemongrass Diner / Recepten

Ook ik verval in honderd keer dezelfde maaltijd op tafel zetten. Zeker als er een beetje haast bij is, wordt het vaak pasta, een salade met linzen en geitenkaas of nasi. Tijd om eens uit de comfort zone te komen en iets totaal anders te proberen. De Aziatische keuken vind ik best spannend. Er zijn dingen die ik erg lekker vind, maar ook dingen die...

Lees meer


Bananenbrood met Griekse yoghurt, walnoten en honing Recepten / Zoete koek

Terwijl ik aan een toetje van Griekse yoghurt met walnoten, honing en banaan zat bedacht ik me dat dit ook een mooie combinatie zou zijn om eens een bananenbrood van te bakken. Een paar dagen later was het tijd om te testen of dit idee zo briljant was als het me leek. Er staan heel wat recepten van bananenbrood op mijn website, maar dit recept...

Lees meer


Diary: februari 2017 Personal update

Best logisch dat deze maand voorbij vloog aangezien februari, maar 28 dagen telt. Het leken er voor mijn gevoel maar 14. Wat in die dagen deed? Pizza bakken, bloggen vanuit een tof koffietentje, de Gezondheidsbeurs, de wereld bleek mijn motivatietips te kunnen gebruiken, mijn blogverjaardag en carnaval. Oh ja ik had tussendoor zelfs nog tijd om te werken en te slapen.


Kokoskwarktaart met mokkaboontjes en browniebodem Recepten / Zoete koek

Mijn blog bestaat twee jaar, vandaar een extra feestelijk taartje. Natuurlijk wel in stijl, want met (redelijk) verantwoorde ingrediënten. De bodem is gemaakt van zwarte bonen brownie en de vulling van kokoskwark met mokkaboontjes. Daar krijg je trek van toch?


Health by Hanneke is jarig! Ik trakteer op BitesWeLove! Personal update

Hieper de piep, HOERA! Health by Hanneke bestaat 2 jaar! De meest tijdrovendste, maar leukste hobby ooit! Ik blik even terug op hoe en waarom ik mijn blog opgezet heb. Wie jarig is trakteert natuurlijk, dus lees even verder hoe jij mijn favoriete tussendoortje kunt winnen.


Lasagnette met tomaat, ham en ricotta Diner / Recepten

Lasagne, ik ben er al mijn hele leven dol op. Een paar jaar geleden kwam ik erachter dat een zelf gemaakte variant zonder het bekende zakje waar je een halve liter water en een halve liter melk aan toevoegt veel lekkerder is. Tijd voor wat variatie ging ik opzoek naar inspiratie. Ik kwam lasagnette tegen, dit moest het worden. Lasagne voor mensen met weinig geduld, het is namelijk net...

Lees meer


Griesmeelpudding met rood fruit en amandelen Nagerecht / Recepten

Eén van de eerste dingen die ik als kind leerde maken was pudding. Kookpudding uit een pakje of pudding die je met een mixer op moest kloppen. Je hoefde me geen twee keer te vragen of ik misschien wilde helpen, dan was ik in mijn element op mijn krukje aan het aanrecht.


Page 4 of 34« First...23456...102030...Last »