Lunch wraps met geitenkaas, bietjes en walnoten Lunch / Recepten

Blijven er ook altijd een paar tortilla’s over nadat je ze hebt gebruikt voor een warme avondmaaltijd? Dan zijn deze lunch wraps de uitkomst! Natuurlijk ook als je zin hebt in gewoon wat anders dan een boterham met kaas. Ook hield ik een gekookte biet over nadat ik er een salade mee gemaakt had, mooi moment om overgebleven ingrediënten te combineren. Natuurlijk kun je ook een klein blikje gekookte bietjes gebruiken voor dit recept.

Ingrediënten

  • 2 volkorentortilla’s
  • 1 gekookte rode biet
  • Geitenkaasspread
  • Sla
  • 1 handje walnoten
  • Honing
  • Zwarte peper

Besmeer de wraps met een laagje geitenkaasspread en voeg wat zwarte peper toe. Snijd de biet in dunne plakjes, zorg dat je de bietenplakjes goed laat uitlekken of dep ze droog met wat keukenpapier. Beleg de wraps met een rij bietenplakjes en sla. Voeg verkruimelde walnoten en honing toe. Rol de wrap dicht en snijd hem door.

Eet smakelijk!

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter | Instagram

 
Wrap-geitenkaas-bietjes-walnoot-2


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *