Havermout met pindakaas en banaan Ontbijt / Recepten

Ben jij ook dwaas van pindakaas? Dan moet je dit proberen. Havermout is één van mijn favoriete ontbijtjes op een vrije dag. Op werkdagen zijn deze vijf minuten bereidingstijd me echt te kostbaar in de ochtend. Wat voor pindakaas ik gebruik? Met stukjes pinda natuurlijk!

Ingrediënten

  • 30 gr havermout
  • 200 ml melk
  • 1 el pindakaas
  • 1 kleine banaan
  • Kaneel

Doe de havermout, melk, een (flinke) eetlepel pindakaas en een snufje kaneel in een steelpannetje. Laat het geheel op laag vuur opwarmen, roer regelmatig door. Je ontbijt is klaar zodra het veranderd is in pap. Serveer met plakjes banaan.

Eet smakelijk! Oh ja, goed blazen het is heet!

 

Volg me op Bloglovin’ | Facebook | Twitter | Instagram

 
Pindakaas-havermout-banaan-ontbijt-1


Hanneke Kuipers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *