Hanneke

Hoe dit zo gekomen is met deze website? Als kind kreeg ik geen Yogho bij de lunch en maar één Liga uit een pakje van twee mee naar school. Geen appelmoes bij het avondeten maar wel dagelijks (in mijn ogen) een berg groente. Wat ik daarvan vond? ‘Stom’ met een hoofdletter S. Zo stom was dat eigenlijk helemaal niet. Mijn mening is dan ook dat mijn moeder beter door heeft waar je ‘groot en sterk’ van wordt dan vele andere ouders. Als je in de opvoeding mee krijgen wat wel en niet goed voor je is en wat normale porties zijn ben je de rest van je leven al een heel eind op weg een normaal gewicht te behouden. Ik kwam vroeger niks te kort en zo zag ik er dan ook niet uit. Een klein stevig verlegen meisje. Gelukkig verdween dat ‘baby vet’ toen ik een tijdje naar de middelbare school ging, dat verlegen nog wat later en dat klein daar hebben ze hakken voor uitgevonden.

“Health is the greatest gift, contentment the greatest wealth, faithfulness the best relationship” – Buddha

Maar van opmerkingen als ‘ja, maar jij kunt het hebben’ of ‘jij komt toch niet aan’ gaan mijn haren overeind staan. Wie meer eet dan hij/zij verbrandt komt aan, punt! Ik kan het inderdaad hebben, maar dat wil ik ook graag zo houden.

Slank en energiek zijn is niet te bereiken door op de bank te liggen en niks te doen. Ik hoop met mijn blog mensen te inspireren om gezond te eten, in beweging te komen en dingen van de positieve kant te bekijken.

Naast mijn blog ben Personal Body Coach, ik wil mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Mag ik degene zijn die jou het een zetje in de goede richting geeft of een schop onder de kont indien nodig? Check dan even mijn coachprofiel.

 

Liefs Hanneke

Fotografie: Eefke Intven